Jobbe som profesjonell pokerspiller

Det som for millioner av mennesker er en drøm, er virkeligheten for tusenvis av hardt jobbende individer. Du har sikkert sett en film eller to med kasinoer som tema; spilleautomater, pene damer og pokerspillere som satser gigantiske summer (og noen ganger livet).

Virkeligheten er selvsagt ikke som de viser på TV, men ja, det er milliarder av kroner involvert. Poker har fått en særegen popularitet i verden fordi man ikke spiller mot huset – man spiller mot andre spillere. Nettopp derfor er poker helt lovlig i de aller fleste land og sjeldent sterkt regulert i de resterende.

Profesjonelle pokerspillere er å finne overalt, men de aller fleste velger å spille på nettet. Her kan man finne motstandere når som helst, uansett hvor man er og hva klokka viser. Du må ikke derimot ikke tro at det er lett å være en pokerspiller. Det er ikke et sjansespill og du kan sikre deg store inntekter, men det krever hardt arbeid. Det er også stor forskjell på gode og dårlige pokerspillere, noe man må ta med i beregningen om man tenker på å bli profesjonell.

Mange av stjernene man ser rundt pokerbordene i Las Vegas begynte å spille poker på nettet. Noen gikk rett på sak og praktiserte så mye de bare kunne, inntil de hadde lært seg spillet helt selv. Andre leste noen gode bøker om poker og frisket opp minnene fra mattetimene på ungdomsskolen. Man kan også kombinere – en veldig populær pokerside er Betsafes pokerskole, der mange pokerprofesjonelle startet karrieren. De tilbyr nemlig en gratis pokerskole der nye spillere kan lære alle nyanser og regulariteter i poker.

Poenget er å vurdere sine kort så fort som mulig og reagere på alle mulige forandringer underveis. Samtidig er det et psykologisk spill med motstanderne, der ulike innsatser og betenkningstider kan enten skjule en dårlig kalkulasjon, en vinnerhånd, eller en bløff. Les deg litt opp på sjanseberegning og pokerhender, så er du klar for å praktisere litt – helt gratis, selvsagt. Med hard vilje og pågangsmot kan du ende opp på en strand i et paradis etter enda en vellykket pokerkveld.